Gratis aanmelden BouwBeurs 2017 vanaf nu mogelijk
Javascript is uitgeschakeld

Gratis aanmelden BouwBeurs 2017 vanaf nu mogelijk

Geplaatst: 09-11-2016
Gratis aanmelden BouwBeurs 2017 vanaf nu mogelijk

De aanmeldingsprocedure voor de BouwBeurs 2017 is geopend. Via Archidat Bouwformatie kunnen geïnteresseerde bouwprofessionals zich gratis aanmelden voor de BouwBeurs.

Net als bij voorgaande edities zal Archidat Bouwformatie een nieuwe BouwdetailWijzer uitbrengen. Bezoekers kunnen tijdens de beurs een gratis exemplaar (t.w.v. €199) ophalen.
De BouwBeurs 2017 zal plaatsvinden van 6 t/m 10 februari in de Jaarbeurs Utrecht. In aanloop naar de beurs zal Archidat Bouwformatie u op de hoogte houden van het programma tijdens de beurs.

Aanmelden voor de beurs en gratis BouwdetailWijzer kan via deze link.

Mocht u zich al via een ander kanaal hebben geregistreerd dan adviseren wij u de procedure nogmaals doorlopen, zodat u alsnog de gratis BouwdetailWijzer op kunt halen.
Let op dat u het vinkje "Ik heb interesse in beursaanbiedingen van geselecteerde partners" aankruist, anders zult u het aanbod voor de BouwdetailWijzer niet ontvangen.

BouwdetailWijzer 2017
In samenwerking met toonaangevende leveranciers geeft Archidat Bouwformatie het Handboek BouwdetailWijzer Duurzaam Energiezuinig Bouwen uit. Dit boekwerk bevat meer dan 80 hoogwaardige bouw- en referentiedetails die stuk voor stuk voldoen aan de actuele eisen op het gebied van duurzaamheid en energieprestatie.

De deelnemende leveranciers zijn: Gebr. Bodegraven, BUVA, Duco Ventilation & Sun Control, Faay Vianen, Hakron, Holonite, Kingspan Unidek, Plaka Nederland, Reynaers Aluminium, ROCKWOOL, Roval Aluminium, Schöck Nedrland, Van de Vin ramen en kozijnen.

Overig evenementennieuws

 

Onze partners

  • Holonite
  • GevelMeesters
  • IsoBouw Systems
  • BMI Nederland
  • Kingspan Insulation
  • Knauf
  • MAGNUM Heating
Sluit deze advertentie