Archidat Bouwformatie meest bezocht op BouwBeurs 2017
Javascript is uitgeschakeld

Archidat Bouwformatie meest bezocht op BouwBeurs 2017

Geplaatst: 11-02-2017
Archidat Bouwformatie meest bezocht op BouwBeurs 2017

UTRECHT - Volle gangpaden en opstoppingen, in hal 9 was het af en toe moeilijk langs de stand van Archidat Bouwformatie te komen. Vele duizenden stonden daar in de rij om de nieuwe BouwdetailWijzer op te halen.

Het handboek Duurzaam Energiezuinig Bouwen was voor veel bezoekers een reden op zich om naar de BouwBeurs te komen. In de preregistraties was dit reeds duidelijk merkbaar, hierin ging Archidat Bouwformatie al ruimschoots aan kop.

Uiteindelijk wisten 6.683 bezoekers een exemplaar te bemachtigen. Vele grote namen zoals Metabo, Probin en Festool bleven achter bij dit overweldigende succes. Vrijdag aan het eind van de middag werden de laatste boeken uitgedeeld, waarna alle acht pallets boeken op waren.

Uitgever en directeur Max de Jong is zeer tevreden met het resultaat. "Het is mooi om te zien dat men onze content zo ontzettend waardeert en er speciaal voor naar de beurs komt."

Voor Sales Director Jules Otto is het geen verrassing dat er zoveel mensen op af kwamen: "We hebben als media- en kennisplatform een enorm bereik en men weet inmiddels dat wij voor kwaliteit staan, dat is heel veel waard."

Zij benadrukken allebei dat dit succes niet plaats had kunnen vinden zonder de deelnemende leveranciers. Archidat Bouwformatie is deze leveranciers enorm dankbaar voor hun deelname en vertrouwen: Gebr. Bodegraven, BUVA, Duco Ventilation & Sun Control, Faay Vianen, Fischer, Hakron, Holonite, Illbruck, Kingspan Unidek, Plaka Nederland, Reynaers Aluminium, ROCKWOOL, Roval Aluminium, Schöck Nederland, Van de Vin ramen en kozijnen.

Archidat Bouwformatie op BouwBeurs 2017

Overig evenementennieuws

 

Onze partners

  • Wilms
  • Naxis Energy
  • SOPREMA
  • VIP ISOLUTIONS
  • MEDITE SMARTPLY
  • Holland Mast
  • Holonite
Sluit deze advertentie