Archidat Bouwformatie prominent aanwezig tijdens de Bouwbeur
Javascript is uitgeschakeld

Archidat Bouwformatie prominent aanwezig tijdens de Bouwbeurs

Geplaatst: 30-11-2016
Archidat Bouwformatie prominent aanwezig tijdens de Bouwbeurs

Tijdens de Bouwbeurs van maandag 6 tot en met vrijdag 10 februari in de Jaarbeurs Utrecht wordt gehouden presenteert Archidat Bouwformatie het Handboek BouwdetailWijzer Duurzaam Energiezuinig Bouwen.

De introductie en verspreiding van het nieuwe Handboek BouwdetailWijzer valt samen met de Bouwbeurs omdat Archidat Bouwformatie rondom dit evenement extra publiciteit kan genereren. Begin november is er gestart met een reclame/multimedia campagne met advertenties, publicaties nieuwsbrieven online-marketing en persberichten.

Goede communicatie tussen opdrachtgevers, ontwerpers, voorschrijvende partijen en toeleveranciers is nodig om goed functionerende gebouwen te ontwerpen. Architectuur en bouwtechniek gaan daarbij hand in hand en ook de keuze van materialen en detailleringen spelen een belangrijke rol. Archidat Bouwformatie is al jaren de spil in het proces van communicatie. Ook tijdens de aanstaande editie van de Bouwbeurs brengt Archidat Bouwformatie daarom weer met een aantal toonaangevende leveranciers een detailboek uit.

Met dit handboek wordt aandacht besteed aan Duurzaam Bouwen en de aangescherpte energieprestatie-eisen. In het handboek zullen per deelnemende leverancier 6 Duurzame Energiezuinige details worden getoond.

BIM ready. Meer dan 1.700 leveranciersdetails online.
Alle Bouwdetails zijn natuurlijk ook online te raadplegen en te downloaden op www.bouwdetails-online.nl. Archidat Bouwformatie biedt daarmee de grootste online detailbibliotheek aan. Alle details voldoen natuurlijk aan de laatste wet en regelgeving en zijn te downloaden in alle gangbare formaten en kunnen worden ingelezen in alle CAD-systemen.

Het volledige overzicht van gratis leveranciersdetails

Registreer direct voor de BouwBeurs en reserveer uw exemplaar van de BouwdetailWijzer 2017.

Overig evenementennieuws

 

Onze partners

  • De Groot Vroomshoop
  • Celdex
  • Techcomlight
  • Duco Ventilation & Sun Control
  • Dycore
  • Leviat
  • Derbigum duurzame dakbedekking
Sluit deze advertentie