Archidat Evenementen - nieuws - drie-inroductiebijeenkomsten-keurmerk-vakkundig-gekeurd
Javascript is uitgeschakeld

Drie Inroductiebijeenkomsten keurmerk Vakkundig Gekeurd

Geplaatst: 05-03-2018
Drie Inroductiebijeenkomsten keurmerk Vakkundig Gekeurd

LELYSTAD – Bouwkundige keuringen staan in het middelpunt van de aandacht. Om huizenkopers te garanderen dat de keuring door een deskundig en onpartijdig bedrijf wordt gedaan, voert beroepsorganisatie VastgoedPRO het keurmerk Vakkundig Gekeurd in voor bouwkundige keuringsbedrijven. Dankzij het keurmerk wordt de markt transparanter en weet de koper precies waar hij of zij aan toe is.

Om de branche uit te leggen wat het keurmerk Vakkundig Gekeurd inhoudt, organiseert VastgoedPRO informatiebijeenkomsten rondom de lancering van dit keurmerk in verschillende regio’s.

Het keurmerk
Aansluiting bij het keurmerk biedt naast transparantie ook toegang tot aanvullende faciliteiten zoals, training en opleiding, onafhankelijk geschillenrecht, netwerkbijeenkomsten en een mogelijkheid tot gebruik van een collectieve beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Marktpartijen als Woningschouw, Perfectkeur en ADA Keur (DVT Advies), Woningkeur en Keurhuis Nederland hebben zich al aangesloten. Samen zijn zij goed voor een landelijke dekkingsgraad van ruim de helft van de markt. Het keurmerk is ondergebracht in de Stichting Nationaal Keurmerk Bouwkundig Keurders.

Informatiebijeenkomsten
Keurmerk Vakkundig Gekeurd is toegankelijk voor alle bouwkundig keurders die professioneel met hun vak bezig zijn en dat aan hun opdrachtgevers willen laten zien. VastgoedPRO, een onafhankelijke organisatie zonder winstoogmerk, nodigt u graag uit voor een informatieve bijeenkomst rondom de lancering van dit keurmerk. In een heldere presentatie wordt uitgelegd wat de ambitie is, wat de voordelen voor u zijn en hoe het keurmerk in de markt wordt gezet. Hieronder vindt u de locaties en data van de bijeenkomsten.

Waar & wanneer:
Regio noord (Hotel de Woudzoom - Spier, Drenthe), maandag 12 maart, 14.00-16.00 uur
Regio midden (Groene Liede - Vijfhuizen, nabij Haarlem), woensdag 14 maart, 14.00-16.00 uur
Regio zuid (Best Golf - Best, nabij Eindhoven), vrijdag 16 maart, 14.00-16.00 uur

Aanmelden:
Ga naar www.vakkundiggekeurd.nl/introductie

Overig evenementennieuws

 

Onze partners

  • Therminon
  • Totaaldakconcept.NL
  • Wilms
  • Naxis Energy
  • RHEINZINK
  • SOPREMA
  • DigiOffice
Sluit deze advertentie