Kennismiddag bouwfysica en architectuur
Javascript is uitgeschakeld

Kennismiddag bouwfysica en architectuur

Geplaatst: 27-09-2017
Kennismiddag bouwfysica en architectuur

AMSTERDAM - Op donderdag 5 oktober vanaf 15:30 uur organiseert adviesbureau DPA Cauberg-Huygen in het PIT lab in Amsterdam een kennismiddag met lezingen waarbij de relatie tussen bouwfysica en architectuur centraal staat. Bezoekers ontvangen van partner Archidat Bouwformatie een gratis BouwdetailWijzer 2017.

In de lezingen wordt onder meer ingegaan op architectonische oplossingen voor akoestische problemen, wordt de invloed van bouwfysica op de comfortbeleving van de gebruiker inzichtelijk gemaakt en krijgt brandveiligheid de aandacht die het verdient. Ook laten we zien welke impact parametrisch modelleren gaat hebben in het vakgebied.

Sparren
Daarnaast bieden we aanwezigen de gelegenheid vrijblijvend 1-op-1 te sparren met onze experts over algemene en/of projectspecifieke vraagstukken over akoestiek, algemene bouwfysica, brandveiligheid en duurzaamheid. Na het officiële deel kunnen aanwezigen nader kennismaken met ons team van professionals tijdens de borrel.

DPA Cauberg-Huygen
Bouwfysica en duurzaamheid behoren tot de activiteiten van DPA Cauberg-Huygen. We onderzoeken en beantwoorden, op een duurzame wijze, voor bouw en industrie complexe vraagstukken op het gebied van warmte, vocht, ventilatie, licht, geluid en energie. Ook geluid, trillingen, brandveiligheid en milieu behoren tot de expertise van dit bureau. DPA Cauberg-Huygen koppelt kennis van wettelijke en andere regels aan technische expertise. Daardoor kunnen we, als standaardoplossingen niet voldoen, slimme alternatieven aandragen die de beoogde veiligheid leveren, technisch haalbaar zijn en binnen het kader van de regels vallen.

Locatie
Het PIT lab is een bijzondere locatie: een zo circulair mogelijk gebouw, gemaakt van hergebruikte, herbruikbare en bio-based materialen. Samen met een groep enthousiaste founding partners word deze plek continu verder ontwikkeld. Zo is te ervaren wat circulair ontwerpen, bouwen en samenwerken in de praktijk betekent, en hoe een gezonde werkplek écht werkt. PIT lab maakt deel uit van de Tuin van BRET, het eerste circulaire en ambachtelijke bedrijventerrein van Nederland.

DOOR Architecten
PIT lab word door DOOR architecten beschikbaar gesteld voor dit evenement. DOOR architecten staat voor open ontwerpen, want een écht duurzaam resultaat groeit door collectieve ontwikkeling. Dat uit zich in heldere architectuur, mooie ruimtes en goede stedenbouw. We houden van aanpakken, en soms even buiten de lijntjes kleuren. Met als doel opdrachtgever en gebruiker te verrassen met doordachte en frisse ideeën. Zonder grenzen en door gewoon dóen.

Aanmelden kan via onderstaande link:
https://www.dpa.nl/engineeringconsultancy/actueel/kennismiddag-donderdag-5-oktober/

Overig evenementennieuws

 

Onze partners

  • Kingspan Insulation
  • Knauf
  • MAGNUM Heating
  • Mavotrans
  • Alsecco
  • Recticel Insulation
  • Sapa by Hydro Building Systems
Sluit deze advertentie