Mondial du Bâtiment 2019, focus op de toekomst & ontwikkelin
Javascript is uitgeschakeld

Mondial du Bâtiment 2019, focus op de toekomst & ontwikkelingen

Geplaatst: 28-08-2019
Mondial du Bâtiment 2019, focus op de toekomst & ontwikkelingen

De Mondial du Bâtiment, het grootste internationale vakevenement voor de architectuur-, bouw- en constructiesector, brengt van 4 t/m 8 november de vakbeurzen INTERCLIMA, IDÉOBAIN en BATIMAT bijeen in het expositiecomplex Paris-Nord Villepinte. De Mondial du Bâtiment is hét trefpunt voor alle spelers in deze branche en wil een 360° overzicht geven van de ontwikkelingen in de sector en deze gezamelijk het hoofd bieden.

Op nog geen 5 maanden te gaan voor de opening, registreert de Mondial du Bâtiment een zeer positieve dynamiek met, voor elk van de vakbeurzen, een sterke aanwezigheid van diverse deelnemers en marktleiders uit de branche.

De Mondial presenteert daarmee opnieuw 's werelds belangrijkste totaalaanbod aan oplossingen en innovaties voor de bouw en renovatie van alle typen gebouwen. Deze unieke plek biedt bezoekers de mogelijkheid om het aanbod van de exposanten optimaal te ontdekken.

Hiervoor zal de Mondial du Bâtiment voortbouwen op de fundamenten die het in 2017 succesvol maakten, namelijk het optimaliseren van de synergiën tussen 6 specifieke en onderling verbonden bedrijfssectoren, aangevuld met twee nieuwe sectoren: Construction Tech® en Off-Site.  

In de hallen 1 en 2 zal de INTERCLIMA alle HVAC-ingenieursmarkten voor energie-efficiëntie en comfort in residentiële, individuele en collectieve, tertiaire en industriële gebouwen vertegenwoordigen. Deze zal door middel van een toegangspassage rechtstreeks verbonden zijn met de IDEOBAIN èn met alle disciplines van de BATIMAT.

Het door de IDEOBAIN voorgestelde badkameruniversum in hal 3 zal rechtstreeks verbonden worden met de interieursector van de BATIMAT. Deze koppeling beantwoordt aan de wensen van architecten om gemakkelijk al het aanbod op het gebied van leefruimtes, inclusief sanitaire voorzieningen, te kunnen bezoeken.

De BATIMAT wordt verspreid over 4 hallen. Hal 4, zal de sector Interieur en Exterieur in het hart van de beurs plaatsen. In hal 5A komen de sectoren werkplaatsmachines en schrijnwerkerij/sluitingen samen. In hal 5B zullen de sectoren tooling, bouwuitrusting en voor het eerst ook de bedrijfsvoertuigen worden gevestigd, die beide zullen profiteren van een aangepaste buitenoppervlakte voor demonstraties.

De nieuwe beurssector Construction Tech® , gevestigd in de hallen 5A en 6, biedt oplossingen voor de digitalisering van gebouwen én de grootste ontmoetingsplaats voor start-ups gespecialiseerd in dit domein. In hal 6 komen alle oplossingen voor de structuur en de behuizing van bouwwerken samen. Daarnaast zullen alle beroepsorganisaties die de sector besturen, worden verwelkomd. Voor het eerst in Frankrijk creëert de BATIMAT een sector die volledig gewijd is aan Off-Site, dat nu al het middelpunt van hal 6 is.

Daarnaast zal de Mondial du Bâtiment, in overeenstemming met de veranderingen in de sector en de sterke mobilisatie van vakbonden en beroepsorganisaties, een unieke gelegenheid zijn om waardevolle informatiebronnen te ontdekken en om nieuwe uitdagingen te ontcijferen.

Meer informatie en inschrijven: https://www.batimat.com

Overig evenementennieuws

 

Onze partners

  • JORDAHL Benelux
  • Fermacell
  • Hakron
  • Halfen
  • Kawneer
  • Therminon
  • Totaaldakconcept.NL
Sluit deze advertentie