Archidat Evenementen - nieuws - nieuw-bouwbeurs-r--d
Javascript is uitgeschakeld

Nieuw! BouwBeurs R & D

Geplaatst: 04-12-2018
Nieuw! BouwBeurs R & D

UTRECHT - De markt is booming. De bouw floreert. Maar de dynamiek in de sector wordt ook bepaald door een groot aantal maatschappelijke issues. Hierdoor hebben partijen elkaar meer dan ooit nodig. Het is tijd om de krachten te bundelen. Complexe vraagstukken zoals een gasloos Nederland, de grote woningtekorten, duurzaam en circulair bouwen los je alleen op door samen te werken.

Een nieuw hoogwaardig programma met de focus op innovatie. Zo maakt BouwBeurs R&D de nieuwste ontwikkelingen en spraakmakende projecten zichtbaar op de beursvloer. In de R&D Lounge ontmoet je vakgenoten en vergroot je je netwerk. Je nieuwsgierigheid wordt geprikkeld in het TechForum waar doorlopend lezingen en andere inhoudelijke sessies zijn. Deze hebben allemaal een directe link met exposities als de Projecten Expo. Én met de speciaal uitgelegde routes langs exposanten met thema-of projectgerelateerde innovaties.

Ambassadeurs
Elk dag kent een ander thema en heeft een persoonlijk ambassadeur. Dit is bijvoorbeeld een architect of bouwkundige. Zo komt Robert Winkel van
Mei architects & planners met een programma met het thema Hoe maken we de gebouwde omgeving energieneutraal? Hij bepaalt zelf het complete programma voor deze dag, de inhoud van de lezingen, de te bespreken projecten en de route langs de exposanten.

BouwBeurs R & D paviljoen | een groene oase
De Lounge en het TechForum vormen samen het dynamische middelpunt van BouwBeurs R & D. Dit paviljoen wordt dé eyecatcher in hal 9. Om dat te bereiken zijn een aantal architecten in opleiding gevraagd om voor BouwBeurs R&D de Lounge en het TechForum te ontwerpen. In vier teams hebben zij in de Jaarbeurs een ontwerp gemaakt voor dit paviljoen. En het winnende ontwerp van team Arnhem –een groene oase- wordt daadwerkelijk uitgevoerd. Dit is van 4 – 8 februari het ontmoetingspunt voor architecten, ingenieurs en andere nieuwsgierige professionals.

BouwBeurs Nieuwscafé
'Klantenluisteraar' Frans Reichardt is tijdens de BouwBeurs de waard van ons Nieuwscafé. Hij is de 'anchorman' van de live-uitzendingen. Elke dag interviewt hij kopstukken, fabrikanten en ondernemers uit de bouwbranche.

Ronde tafelgesprekken
Frans is gespreksleider tijdens de dagelijkse ronde tafelgesprekken. Hij houdt interviews met vakgenoten en (panel)discussies onder branchegenoten. Natuurlijk draait alles rond actuele onderwerpen die nauw aansluiten bij de vier thema's van de BouwBeurs.

Nieuwsgierig?
Kom in de week van maandag 4 – 8 februari 2019, naar Utrecht! Want, daar bouw je beter van! En uiteraard krijg je via Archidat Bouwformatie gratis toegang.

» Regel hier meteen je kaartje.

Overig evenementennieuws

 

Onze partners

  • JET BIK Projecten
  • Blauwplaat
  • Boon Edam Nederland
  • Xella Nederland
  • Bergschenhoek Luchtcomfort
  • BubbleDeck International LWC
  • Burgerhout
Sluit deze advertentie