Archidat Evenementen - nieuws - nieuw-smart-homes--intelligent-buildings-event Archidat Bouwnieuws - Nieuw: Smart Homes & Intelligent Buildings event
Javascript is uitgeschakeld

Nieuw: Smart Homes & Intelligent Buildings event

Geplaatst: 12-09-2017
Nieuw: Smart Homes & Intelligent Buildings event

Nederland is een nieuw kennisevent rijker. Het event Smart Homes & Intelligent Buildings is het antwoord op de groeiende vraag naar een breed platform voor de toepassing van slimme technologie in de gebouwde omgeving. Smart Homes & Intelligent Buildings richt zich vanuit de kernbegrippen comfort – care – control – connect op toepassingen die gebouwen en huizen slimmer, zuiniger, flexibeler, comfortabeler en levensloopbestendiger maken.

De dag draait volledig om kennis delen, kennis vergaren, inspiratie opdoen en netwerken. Smart Homes & Intelligent Buildings vindt plaats op 15 november 2017 in de Jaarbeurs in Utrecht.

Eindgebruiker centraal
Het zeer hoogwaardige programma is opgebouwd uit verschillende keynotes, expertsessies en praktijkcases over smart technology en stelt de eindgebruiker centraal. Waar liggen de kansen en hoe creëren opdrachtgevers, voorschrijvers en kennispartners werkzaam in vastgoed, bouw en installatie een maximale toegevoegde waarde voor de gebruiker?

Op het thema energiebesparing vertaalt zich dit in de vraag hoe we substantieel energie gaan besparen en tegelijk een comfortabel en gezond binnenklimaat kunnen realiseren. Smart Homes & Intelligent Buildings gaat in op deze en andere vraagstukken. Het congresprogramma wordt gecombineerd met een informatiemarkt vol praktijkvoorbeelden van slimme technologie.

Actie

Facts
Wat: Smart Homes & Intelligent Buildings
Wanneer: 15 november 2017, van 08.45 uur tot 18.30 uur
Waar: Jaarbeurs Supernova in Utrecht

Via Archidat Bouwformatie krijgt u €100 korting op de registratie via deze link.

Overig evenementennieuws

 

Hein de Kort

Onze partners

  • Daas Baksteen
  • De Groot Vroomshoop
  • Deceuninck Kunststof
  • Marmerindustrie Heel
  • Tarkett
  • Techcomlight
  • BASF Nederland
Sluit deze advertentie