Ontdek de stad van toekomst op GEVEL 2020
Javascript is uitgeschakeld

Ontdek de stad van toekomst op GEVEL 2020

Geplaatst: 27-11-2019
Ontdek de stad van toekomst op GEVEL 2020

ROTTERDAM - Er is geen ander deel van een gebouw waar zoveel gedachten en visies bij elkaar komen als bij het ontwerp van de gebouwschil. Architecten, adviseurs, opdrachtgevers en bouwers hebben ieder hun eigen eisen, wensen, restricties en uitdagingen. Al deze visies komen samen op GEVEL 2020 op 28, 29 en 30 januari in Rotterdam Ahoy.

GEVEL is dé vakbeurs voor ontwerp en engineering van de gebouwschil. Mis ‘m niet en bestel hier je gratis ticket.

MODERN UTOPIA
Nederland bouwt, renoveert en digitaliseert en de maatschappelijke context wordt ieder uur belangrijker. Het thema van GEVEL 2020 is daarom ‘Modern Utopia: de stad van de toekomst’. Architectenbureaus heren5, cepezed en MVRDV zijn ambassadeurs van GEVEL 2020 en geven drie dagen lang hun visie op hoe de stad van de toekomst eruit zou moeten zien. Omdat deze ambassadeurs van GEVEL 2020 zowel vooraanstaand architectenbureau als bezoekersdoelgroep zijn, weten ze als geen ander waar de behoefte van de GEVEL-bezoeker ligt. Zo zijn de praktijk én de toekomstvisie op gevelbouw in één programma gegoten.

DE PERFECTE GEBOUWSCHIL
Op GEVEL vind je een waanzinnig aanbod van innovatieve producten, nieuwe materialen en vernuftige systemen. Laat je inspireren door ambitieuze plannen, slimme technische oplossingen en State of the art-gevelbouw. GEVEL is de brug tussen kennis en praktijk: hier worden ideeën omgetoverd tot het ontwerp van de perfecte gebouwschil.

Overig evenementennieuws

 

Onze partners

  • BMI Nederland
  • Kingspan Insulation
  • Knauf
  • MAGNUM Heating
  • Mavotrans
  • MBS Groep
  • Unilin Insulation
Sluit deze advertentie